torsdag 15 oktober 2009

EU i dödens tjänst

Dagen kan man läsa att Europadomstolen redan 2007 menade på att Polen kränker mänskliga rättigheterna genom att ej tillåta kvinnor att döda sina barn.
Kvinnan fick dessutom ett skadestånd på 25 000 euro från Polen för att hon inte tilläts döda sitt barn.

Frågan är när - inte om - Europeiska Unionen, EU, kommer tvinga länder såsom Polen att tillåta abort - barnamord - i större utsträckning.

"”Vi lever i en värld där en mor belönas för att hon ville döda sitt barn men inte fick”, skrev prästen Marek Gancarczyk i tidningen Gosc Niedzielny. Abort är mord, slog prästen fast, och jämförde med de experiment som nazistläkaren Joseph Mengele utförde på fångar i förintelselägret Auschwitz.

”Vad är det vi ser idag? Olika, men precis lika illa”, skrev gudsmannen.

För detta ska kyrkobladet be Alicja Tysiac om ursäkt. Samt betala henne trettiotusen zloty i skadestånd." - Sydsvenskan: Hon tvingades föda barn och blev blind

Kvinnan blev förvisso blind på grund av detta, men det måste ses i sitt sammanhang.
Har man rätt att döda en annan människa för att dess existens kan göra att man blir blind?

6 kommentarer:

Zeth sa...

Detta visar bara ännu en gång på att EU är en gudlös instutition som mest handlar om profit och som inte respekterar vare sig människovärdet eller den nationella suveräniteten. Detta är ännu ett exempel på varför det är självklart för mig som katolik att rösta på SD nästa gång jag får chansen!

Unknown sa...

Jag antar nu att barnet överlevde eftersom sysdsvenskan helt säkert hade informerat oss om så inte var fallet.

Frågan blir då vad det är för slags mor som begär skadestånd för en förnekad abort då hennes barn är sju år gammal?

Man borde införa moralisk lagstiftning.

minutz3 sa...

Z. Zeth: själv funderar jag allt mer på att rösta blankt eller skriva något i stil med "sluta med folkmordet på de ofödda!". Sverigedemokraterna är förstås lockande, men som jag har sett förut så tycks ju då faktiskt ändå Kristdemokraterna som ett bättre alternativ när vi ser på de grundläggande frågorna om det mänskliga livets okränkbarhet.
Även om Sverigedemokraterna är mera negativa till abort vill inte de heller helt förbjuda det.

perracchione: ja, det var också en tanke som dök upp i mitt huvud, att det barnet måste känna sig extremt älskat när modern egentligen hade velat att barnet var dött...

Sjukt läskigt egentligen, att ens mor talar vitt och brett om att ha nekats att döda sitt barn och vill ha ersättning för det.

I en mer korrekt värld hade denne mor förklarats sinnessjuk - då det går emot hur till och med djuren gör som strävar efter att skydda sin avkomma.

Simon sa...

Det är denna framtid vi går tillmötes. I en internationaliserad värld där toppstyrda organisationer som EU och FN bestämmer över våra huvuden har ett land som Polen inte en chans mot den ateistiska dödens kultur från västvärlden.

Rakel sa...

Vi säger att en flicka på 12 år blir våldtagen och gravid, ska hon föda barnet då tycker du?
Ska ett barn ta ansvar för ett barn?

Eller om man blir gravid av en våldtäkt, är det inte synd om barnet som aldrig kommer få ha en pappa eller som kommer ha skuldkänslor över att denne alltid påminner sin mamma om den stunden hon blev våldtagen?

Safa Sadat sa...

Hej alla, mitt namn är Aisha Sadat och jag är här ute för att vittna om de goda verk som BABA NOSA UGO i Karnataka Temple har gjort, eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i ungefär 11 år nu, det kom till en punkt när min man började att agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, kändes som slut allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som Fybroid, Astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

WhatsApp: +37258031247

Viber: +2347066853060

https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka